Ingen start i Söderhamns SM-deltävling

Jag valde att avstå den sista SM-deltävlingen för året som gick i Söderhamn. Beslutet var inte helt lätt att ta, men kändes ändå helt rätt efteråt. Anledningarna var egentligen flera, men sammanfattat berodde det på att jag låg 4:a i tabellen med små möjligheter att kunna nå pallplats, att jag inte lyckades få med mig någon servicepersonal och att jag haft ett hektiskt schema senaste helgerna och kände att jag behövde en lite lugnare helg för att förbereda mig inför Ränneslättsloppet.

Summasumarum visade det sig vara ett bra beslut som ändå inte påverkade min slutplacering i SM-serien. Placeringarna för konkurrenterna bakom mig i sammandraget föll sig så att jag fick behålla min 4:e plats i totalen!

Ha de gott! Jakob

Previous Post

Comments are closed.